Πρόγραμμα συνεργατών του Forkliftonline
Γίνετε συνεργάτης μας και λαμβάνετε κέρδος από τον κάθε πελάτη που προσελκύσατε
Να γίνω συνεργάτης
Πως λειτουργεί;
Εγγραφή στο πρόγραμμα
Εγγραφείτε στο πρόγραμμα συνεργατών και λάβετε το μοναδικό σύνδεσμο συνεργατών και τον κωδικό.
Προσελκύστε τους χρήστες
Όλοι οι χρήστε που είχαν μεταβεί στο σύνδεσμό σας ή είχαν εγγραφεί με τη χρήση του δικού σας μοναδικού κωδικού γίνονται οι προσκεκλημένοι σας για πάντα.
Διαφήμιση συνδέσμου συνεργατών
Μοιραστείτε το σύνδεσμο συνεργατών ή τον κωδικό με το κοινό της ιστοσελίδας σας, με τους συνεργάτες, πελάτες. Χρησιμοποιήστε κάθε μέθοδο προσέλκυσης χρηστών που σας βολεύει: banner στην ιστοσελίδα, μαζική αποστολή e-mail, συνδέσμους στα κοινωνικά δίκτυα.
Παίρνετε την αμοιβή σας
Λαμβάνετε κέρδος απ' όλους τους λογαριασμούς του πελάτη που προσελκύσατε (προσκεκλημένου) και ο πελάτης θα λάβει μια επιπλέον έκπτωση για όλες τις υπηρεσίες.
Ερωτήσεις - απαντήσεις
Τι είναι το πρόγραμμα συνεργατών του Forkliftonline;
Το πρόγραμμα συνεργατών του Forkliftonline είναι ένας σύγχρονος τρόπος οργάνωσης του παθητικού σας εισοδήματος. Εγγραφείτε στο πρόγραμμα συνεργατών, προσελκύστε τους χρήστες στο Forkliftonline και να λαμβάνετε κέρδη από τις πληρωμές του κάθε πελάτη που προσελκύσατε.
Τι είναι ο σύνδεσμος συνεργατών (σύστασης);
Ο σύνδεσμος συνεργατών (σύστασης) είναι ένας ειδικός σύνδεσμος που περιέχει το μοναδικό αναγνωριστικό συνεργάτη. Οι σύνδεσμοι συνεργατών χρησιμοποιούνται για την προσέλκυση νέων χρηστών και την καταβολή της αμοιβής στους συμμετέχοντες που τους έφεραν. Χάρη σε τέτοιους συνδέσμους μπορούμε να καταλάβουμε ότι ο πελάτης ήρθε κατόπιν δικής σας σύστασης. Ο πελάτης αρκεί να μεταβεί στο σύνδεσμο συνεργατών και να εγγραφεί για να τον σημειώσουμε ως προσκεκλημένο σας. Το σύνδεσμο συνεργατών μπορείτε να λάβετε στον προσωπικό λογαριασμό συνεργάτη μετά την εγγραφή.
Τι είναι ο μοναδικός κωδικός συνεργατών;
Ο κωδικός συνεργατών είναι ένας ειδικός κωδικός που αποτελεί το μοναδικό αναγνωριστικό του συνεργάτη. Με τον κωδικό συνεργατών μπορούμε να καταλάβουμε ότι ο πελάτης ήρθε από σας. Ο κωδικός είναι βολικός γιατί μπορεί να μεταδοθεί σε γραπτή ή προφορική μορφή στον ενδεχόμενο πελάτη. Επίσης ο πελάτης μπορεί να δηλώσει τον κωδικό κατά την εγγραφή στο αντίστοιχο πεδίο ή να τον πει στο μάνατζερ στο τηλέφωνο. Τον κωδικό συνεργάτη μπορείτε να λάβετε στον προσωπικό λογαριασμό συνεργάτη μετά την εγγραφή.
Υπάρχει όφελος για τον πελάτη (referral);
Ο κάθε πελάτης που εγγραφεί με το σύνδεσμο συνεργατών ή τον κωδικό θα λάβει επιπλέον έκπτωση 10% για όλες τις υπηρεσίες της εταιρείας.
Που μπορώ να αναρτήσω το σύνδεσμο σύστασης;
Ο σύνδεσμος σύστασης μπορεί να δημοσιευτεί στις ιστοσελίδες, blog, φόρουμ, κοινωνικά δίκτυα και άλλες πλατφόρμες αν δεν απαγορεύεται από τους κανόνες του προγράμματος συνεργατών.
Τι ποσοστό θα έχω από τον κάθε πελάτη;
Οι συνεργάτες λαμβάνουν 10% της προμήθειας από τις πληρωμές των πελατών που προσέλκυσαν. Επίσης μπορείτε να συζητήσετε με το μάνατζερ μας τους προσωπικούς όρους αν ενδιαφέρεστε για πιο στενή συνεργασία.
Πως να εξάγω τα χρήματα;
Οι προμήθειες από τις πληρωμές των πελατών καταβάλλονται αμέσως στο υπόλοιπο του λογαριασμού σας Aytoline. Μπορείτε να εξάγετε τα χρήματα μέσω Paypal ή με το έμβασμα (σ' αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί να προσκομίσετε το τιμολόγιο). Η πληρωμή των προμηθειών γίνεται κατόπιν αιτήματος. Το ελάχιστο ποσό εξαγωγής — 20 Ευρώ στο PayPal ή50 Ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό.
Πως γίνεται η σύνδεση του πελάτη με το συνεργάτη;
Η σύνδεση του πελάτη με το συνεργάτη γίνεται:
- κατά τη μετάβαση στο δικό σας σύνδεσμο σύστασης,
- αν ο πελάτης εισάγει το δικό σας κωδικό συνεργάτη κατά την εγγραφή της εταιρείας στο Forkliftonline,
- αν ο πελάτης αναφέρει το δικό σας κωδικό συνεργάτη στο μάνατζερ Forkliftonline κατά την ενεργοποίηση των υπηρεσιών (κατά τη συνομιλία ή αλληλογραφία).
Οι χρήστες που είναι ήδη πελάτες του Forkliftonline δεν μπορούν να συνδεθούν στο συνεργάτη.
Κατά την ενεργοποίηση με τον κωδικό συνεργάτη ή με το σύνδεσμο σύστασης ο πελάτης λαμβάνει μια επιπλέον έκπτωση 10% για όλες τις υπηρεσίες της εταιρείας.
Που να δω τα στατιστικά στοιχεία για τους πελάτες που προσελκύστηκαν;
Στον προσωπικό λογαριασμό συνεργάτη υπάρχει ενότητα "Στατιστικά στοιχεία" όπου μπορείτε να ιχνηλατείτε όλες τις μοναδικές μεταβάσεις στο σύνδεσμό σας, τον αριθμός των πελατών που προσελκύστηκαν και τις πληρωμές για τον κάθε πελάτη.
Για να γίνω συνεργάτης πρέπει να έχω τη δική μου ιστοσελίδα;
Να συμμετάσχει στο πρόγραμμα συνεργατών μπορεί ο καθένας που θέλει, δεν χρειάζεται να έχει δική του ιστοσελίδα.
Έχετε ακόμη ερωτήσεις; Γράψτε μας
Είστε έτοιμοι να κερδίζετε χρήματα μαζί μας;
Να γίνω συνεργάτης